top of page
Mörkt trä

Spara pengar på att spara på miljön

glödlampa

Att anlita J&E Energikonsult AB är en trygg affär och en god investering. Företaget startade 2019 men har lång erfarenhet av lönsamma energibesparingar. 

 

Fokus ligger främst på att hjälpa andra företag att få koll på och minska sin energiförbrukning för att på så sätt spara på både miljön och pengar. Detta görs genom en rad tjänster som erbjuds.

Vi erbjuder allt från enklare energigenomgång på plats med fastighetsägaren till ett totalåtagande med genomförande och uppföljning av åtgärder. Kompetensen finns från många och goda resultat av energisparentreprenader.

Vem är JarL? 

Företagets VD Jarl Ladó är certifierad Energiexpert och certifierad Energikartläggare med 17 års erfarenhet av energiutredningar och energisparprojekt i bagaget. 

En mycket engagerad sådan som lägger stort fokus på verkliga förhållanden.

 

 

Detta ger realistiska kartläggningar och deklarationer att utgå ifrån vid åtgärdsförslag och därmed har vi alltid lyckats uppnå de mål som satts inför energisparentreprenader. För att ta till vara på dessa åtgärdsförslag och för att få slutföra en helhetsbild är Jarl gärna med som projektledare.

Vem är Thomas? 

Certifikaten som Energiexpert respektive Energikartläggare har högsta behörighetsklass, därmed kan energideklarationer och kartläggningar genomföras i alla typer av fastigheter. Jarl innehar även certifikat som kontrollansvarig (behörighet K)  vilket är en fördel i projekt som kräver bygglov.

I februari 2022 fick vi glädjen att välkomna Thomas Ljunggren till oss på J&E Energikonsult. Thomas kommer närmast från Bravida, är mycket engagerad och har en gedigen erfarenhet av ventilation- och värmesystem samt projektledning.

Han har sedan tidigare certifikat för energideklarationer.

Vi skickade Thomas på vidareutbildning för att komplettera kompetensen med både certifikat för energikartläggningar

och OVK-besiktningar. 

Dessutom är han också nästintill obesegrad på våra interna bordtennisturneringar på fredagarna!

Vem är Annelie? 

Annelie Ladó är ursprungligen från Örebro där hon främst arbetat som butikschef i olika sammanhang med budgetsansvar och utveckling av såväl verksamhet som personal. Hon är van att hålla ordning och reda och på J&E sköter hon ekonomin, marknadsföring, hemsida och administration. Bistår även projektledarna med energirelaterade uppdrag som till exempel sammanställning av energiförbrukning. 

bottom of page